Curs pentru gestionare de date si calcul tabelar

Proedit anunță organizarea cursului

“Gestionare de date si calcul tabelar  folosind Microsoft Excel (20 ore)”.

Curs_Excel_iunie_2015Activitatea se va desfășura la sediul din București, Piața Presei nr.1, corp D, et.4, cam 421, in perioada 29 iunie – 3 iulie, intre orele 16:00-20:00.

De ce Excel? Zi de zi elaboram date, calcule, bugete, liste si formulare. Apoi trebuie sa le  urmărim,  analizam si  prezentam in mod profesionist. Pentru aceasta exista Excel, care va va ajuta  in gestionarea bazelor de date, a planurilor, in realizarea si monitorizarea bugetelor.

Excel are aplicații largi în Contabilitate, Bugete, Facturi și vânzări, Rapoarte, Planificare, Urmărirea datelor, Utilizarea calendarelor etc. Astfel, Cursul Proedit  de gestionare de date si calcul tabelar cu ajutorul programului Microsoft Excel poate fi urmat de oricine este interesat: angajați, colaboratori, membri de familie, studenți și chiar elevi.

  • Lector este Anghel Polixeniu, absolvent al Institutul Politehnic București și formator autorizat cu mare experiență.
  • Taxa de participare este de 300 lei/persoana. Daca se înscriu mai mulți angajați dintr-o firma, taxa se reduce la 250 lei/persoana. Pentru membrii UER si AER taxa este subvenționată de asociatii, fiind de 200 lei/persoana, indiferent câți angajați se înscriu.
  • La final, participanții dobândesc diploma de participare.
  • Aveți anexată invitația, cererea de înscriere, tematica si CV-ul lectorului.
  • Termen limita. Cererea completata, o copie a CI/BI precum si documentul de plata a taxei de înscriere (daca se achita prin banca) se scanează si se trimit la adresele uer@uer.ro, istrate@proedit.ro sau adrian.baciu@proedit.ro până la data de 24 iunie 2015, ora 15:00.