Competențe antreprenoriale

Curs “Competențe antreprenoriale și
bune practici în domeniul editorial”

20-24 aprilie, orele 16:00-19:00

 

Comp_antrep_aprilie_2015_mediumIn ultima vreme, editurile au inceput sa faca angajari, ceea ce este un semn bun pentru piata de carte. In acelasi timp, mulți angajați din edituri, membri lor de familie  sau colaboratori (autori, tipografi, bibliotecari, jurnaliști etc.) doresc să aibă în viitor propria editură. Demersurile și cunoștințele antreprenoriale sunt esențiale pentru a demara o afacere care sa reziste crizei economice, într-un domeniu care se confrunta cu propria lui criza, cea a lecturii.

In acelasi timp, site-urile de consiliere in cariera si de angajari dau ca sigure si de succes intreprinderile editoriale care presteaza servicii la solicitarea clientului (carti personalizate, lucrari profesionale sau pentru obtinerea de titluri didactice etc.).

Numai ca editarea de carte, o industrie culturala si creativa de mare complexitate, nu este la indemana oricui, ea presupunand numeroase cunostinte manageriale, juridice, financiare, de marketing si productie editoriala. Iar daca nu incepe exemplar, aceasta afacere poate sfarsi lamentabil,  producand o paguba financiara deloc neglijabila.

Practic, pentru inceput, un  curs in domeniu este obligatoriu.

Din acest motiv, echipa PROEDIT vă invită să participați la Cursul de Competențe Antreprenoriale și bune practici în domeniul editorial  ce se va desfășura  la sediul nostru din București, Piața Presei Libere nr.1, corp D (Central) et. 4, cam 421 în perioada 20-24 aprilie 2015.

Cursul va fi susținut de către d-l Paul Marinescu, Director al Editurii Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), Redactor-şef al revistei Contabilitatea, Expertiza şi Auditul Afacerilor și formator autorizat în domeniu.

Mai multe detalii in anexe:

 

Nu uitati de oferta noastra speciala!

Astfel,  pentru cei care s-au inscris/doresc sa se inscrie la mai multe cursuri,  conferinte, ateliere, sesiuni de informare etc. se va aplica urmatoarea grila de reduceri pentru intregul an 2015:

  • participare la doua cursuri, reducere de 50% la al doilea curs;
  • participare la un curs si o conferinta (atelier, sesiune etc.), reducere de 100% pentru  conferinta (atelier, sesiune)
  • participare la doua conferinte (ateliere, sesiuni etc.), reducere de 50% pentru al doilea eveniment
  • participare la 3 sau mai multe evenimente (cursuri, conferinte), se acorda reduceri de 50% pentru  fiecare  inscriere.

 

Informații la Claudiu Istrate tel. 0755/096.431 și Adrian Baciu  0755/096.432.

 

Grăbiți-vă și folosiți această oportunitate! Succes!

Claudiu Istrate

Manager – Cenntru National Proedit